GroenLinks trakteert raad Berkelland op chocolade

BERKELLAND – Tijdens de eerste raadsvergadering na het zomerreces werden de Berkellandse raadsleden vanavond door de fractie van GroenLinks verrast. Raadsleden Andra Weg en Leo Morren trakteerden hun collega’s op chocolade. Dit in het kader van 100 jaar kiesrecht. GroenLinks deed er een ansichtkaart bij met de tekst “Gefeliciteerd met 100 jaar algemeen kiesrecht! De Chocolade is een mengeling van smaken en kleuren, dit staat symbool voor de diversiteit van onze samenleving, die wij dankzij het kiesrecht mogen vertegenwoordigen. Het geheel is meer dan de som der delen, iedereen draagt zijn steentje bij om te komen tot een onbeperkte variatie en mogelijkheden. Geniet ervan! Fractie GroenLinks Berkelland”

Foto’s : Jaime Lebbink

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven