HSV het Voorntje viert 80 jarig bestaan

EIBERGEN/NEEDE – Aanstaande zaterdag, 21 september, is het feest bij de hengelsportvereniging voor Eibergen, Neede en omstreken. De vereniging telt ongeveer 1200 leden en is daarmee een van de grootste verenigingen in de regio. De vereniging, die officieel Hengelsportvereniging Eibergen-Neede “Het Voorntje” heet, is opgericht op 27 maar 1939. De vereniging werkt, samen met de gemeente en het waterschap, aan goed viswater voor vis en vissers. Tevens geeft de club ook vislessen op basisscholen en organiseert men jaarlijks viswedstrijden voor zowel de recreant als de fanatieke wedstrijdvissen. HSV het Voorntjes is aangesloten bij de Hengelsportfederatie Midden Nederland en is lid van de Sportvisserij Nederlanad. Daarmee beschikt HSV Het Voorntje over en ruim netwerk. Op 21 september aanstaande wordt het 80-jarig bestaan gevierd met een sponsorjubileumwedstrijd met hieraan gekoppeld een goed doel.

“Alle inschrijfgeld en sponsorgeld doneren we aan stichting KIKA.” zegt Marc Berends van HSV Het Voorntje “We sluiten de dag af met een feest bij het clubgebouw “De Kroon”. Wie nog mee wil doen kan zich inschrijven via onze website http://www.hsvhetvoorntjeeibergen.nl  Wie een donatie wil doen aan het goede doel kan hier ook terecht. Voor alle leden geldt, kom gerust langs voor een hapje en een drankje op de 21e!”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven