Kinderboekenweekactiviteiten bibliotheek in teken van reizen

BORCULO – Van woensdag 2 tot en met zondag 13 oktober 2019 is het weer Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is reizen, onder het motto: ‘Reis mee!’. Alle lees- en informatieve boeken over reizen en vervoer staan in het middelpunt van de belangstelling. De Bibliotheek Oost-Achterhoek organiseert tijdens deze Boekenweek in Borculo, Winterswijk en Lichtenvoorde gezellige én verrassende voorstellingen.

‘Maya zingt de wereld rond’
In Borculo kunnen kinderen van 4 tot 9 jaar de gratis voorstelling ‘Maya zingt de wereld rond’ bezoeken.Zangeres Maya Link, bekend van muziektheater gezelschap Samba Salad, maakt haar solo debuut met een intieme voorstelling voor het vindingrijke kind. Ga mee en ontdek dat alles mogelijk is met je fantasie! De wereld is rond en als je gewoon recht door gaat, kom je vanzelf wel weer terug waar je begon. Gewoon je neus achterna, dan beleef je pas echt avontuur. De hele voorstelling tovert Maya uit haar magische koffer. Al zingend tovert zij wolken weg, blaast met gemak bellen in een onderwaterwereld en telefoneert naar huis met een banaan in de jungle. In je hoofd kan alles!

‘Maya zingt de wereld rond’ is op woensdagmiddag 9 oktober om 15.00 uur te zien in de Bibliotheek Winterswijk (Parallelweg 5). Op zaterdagmiddag 12 oktober is dezelfde voorstelling te zien op het Berkellands Friends Festival (BFF) in de raadszaal van het gemeentehuis in Borculo. Aanvang van deze voorstelling: 14.30 uur. Rondom deze voorstelling is er die middag doorlopend gelegenheid om naar het voorlezen te gaan, verzorgd door medewerkers van de Bibliotheek Oost-Achterhoek.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven