Klomp van Beltrumse rotonde gestolen

BELTRUM – De rotonde bij Beltrum, tussen Ruurlo en Groenlo, die wordt verzorgd door Hoveniersbedrijf Jos Pillen heeft bezoek gehad van vandalen. Een van de grote gele klompen die de rotonde op vrolijken is er met geweld afgebroken en meegenomen. Dat laat het Hoveniersbedrijf weten. De sloopactiviteiten hebben hoogst waarschijnlijk dit weekend plaats gevonden. Het is niet de eerste keer dat deze rotonde het doelwit is van vandalen. Het hoveniersbedrijf is er dan ook goed klaar mee: “Het zou toch getuigen van enig respect als de dader of daders naar voren komen en zich melden bij ons of bij de wijkagent” is de reactie van Hoveniersbedrijf Jos Pillen “dus wees een vent en neem je verantwoordelijkheid”

Heb jij wat gezien wat met het vandalisme te maken kan hebben? Geef dit dan door, zoals gezegd bij de politie of bij Jos Pillen. 

Foto’s: Hoveniersbedrijf Jos Pillen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven