Koopjeshuis sluit deuren in Neede

NEEDE – Koopjeshuis in Neede heeft afgelopen woensdag de deuren gesloten. Het bedrijf had eerder een winkel aan de Oudestraat in Neede. In maart vorig jaar verhuisde Koopjeshuis naar het voormalige pand van de Zwarte Adelaar aan de Haaksberseweg 41 A. Echter kondigde men op op vrijdag 13 september aan dat de winkel op dit adres gaat sluiten. Er werd een uitverkoop aangekondigd vanaf 14 september. Afgelopen woensdag liet Koopjeshuis weten dat de uitverkoop sneller was gegaan dan dat men verwacht had, en dat deze dag meteen de laatste was dat men open zou zijn. Stoppen doet Koopjeshuis zeker niet. Men gaat verhuizen naar Borculo. Over de verhuizing en de nieuwe locatie hoopt men ergens in november of december meer informatie te kunnen geven.

Wat er nu met het pand aan de Haaksberseweg gaat gebeuren is onbekend.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven