Lichtjesavond in Kruidenhof

EIBERGEN – Na een geslaagde eerste versie vorig jaar, wordt zaterdag 21 september weer een lichtjesavond in Kruidenhof te Mallum in Eibergen gehouden. Diverse plekken in de Kruidenhof zullen fraai uitgelicht worden en her en der verspreid staat brandende waxinelichtjes en fakkels. De tuin biedt dan een feeërieke aanblik.

De lichtjesavond is deze keer georganiseerd in samenwerking met de Stichting Vrienden van de Mallumse Molen. Deze vrienden hebben voor deze avond een lichtjes-wandelroute uitgezet, waarin ook de kruidentuin is opgenomen. In de Kruidenhof branden de lichtjes van 19.30 tot ongeveer 22.30 uur. Er wordt die avond in de tuin geen entree geheven, maar wel zal er een pot staan waarin bezoekers een vrije gift kunnen deponeren.

In het Muldershuis treedt die avond gitarist Mart Hillen op, die vorig jaar ook te gast was in de Kruidenhof.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven