Nog geen kerstboom voor actie Sterren Stralen

EIBERGEN/NEEDE – De actie Sterren Stralen is in Haaksbergen, Neede en Eibergen inmiddels een begrip geworden. Het is met name de grote verlichte kerstboom bij het voormalige danspaleis, op de kruising Haaksbergen, Eibergen en Neede, die al vijftien jaar gezicht geeft aan Sterren Stralen.  Meestal was deze tijd van het jaar al een boom beschikbaar die in november dan op zijn plaats gezet kon worden. Dit jaar is er echter nog gen boom. Vandaar dat nu publiekelijk de aandacht wordt gezocht. Wie heeft een mooie spar van minimaal 15 meter beschikbaar voor de actie Sterren Stralen 2019? De boom wordt dan in overleg met de gever met grote zorgvuldigheid van zijn plaats gehaald en getransporteerd naar de plek waar hij zijn werk kan doen voor het goede doel.

Sterren Stralen verwerft al jaren bekendheid met de verlichte boom op het markante kruispunt.  De opbrengst van de huis aan huis verkoop van ‘Sterren Stralen kerstwens kaarten’ is voor ’kinderen in de knel’ in de regio. Vorig jaar zijn zo vierhonderd kinderen uit tweehonderd gezinnen in Haaksbergen , Neede en Eibergen verblijd met een mooi kerstcadeau. December vorig jaar vierde Sterren Stralen haar vijftien jarig jubileum. De boom werd daarom versierd met grote paarse strikken. Dit jaar zal de boom vol hangen met grote gouden ballen. Het wachten is nu nog op het aanbod van een boom.

Daarom deze oproep. Wie heeft voor de actie Sterren Stralen een mooie spar van zo’n 15 meter hoog? Die kan daarvoor contact opnemen met Ben te Grotenhuis. Telefoonnummer: 0651095773. Emailadres: [email protected].

Foto: Kerstboom van 2018 wordt opgezet

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven