Opening septemberfeest Borculo mag vernieuwend

BORCULO – Jaren lang werd het septemberfeest in Borculo afgetrapt met de Vrienden van Borculo Live. Dit jaar besloot de organisatie anders, tot onvrede van de Vrienden van Borculo. Nieuws uit Berkelland was weleens benieuwd wat het publiek vind. We vroegen, via een poll op facebook, de mening van onze bezoekers en volgers. Die waren overduidelijk: de organisatie mag wat hun betreft blijven vernieuwen! Slecht 16% van de stemmers, in totaal bijna 400, gaf aan de Vrienden van Borculo Live graag terug te zien in de grote tent. De overgrote meerderheid van 84% staat achter de keuze van de organisatie om eens een keer wat anders op het podium te zetten. De 2019 editie van het septemberfeest werd geopend door Plork en de Aannemers. De band uit het “eigen” Borculo is bezig aan een afscheidstournee. De Vrienden uit Borculo vonden een nieuw onderkomen, zij speelden dit jaar in de tent die opgesteld stond bij Café de Hoeksteen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven