Opening Spoorbrug en De Kelder in Borculo

BORCULO – Het was een drukke vrijdagmiddag in Borculo, als eerste was daar de opening van de nieuwe Spoorbrug en het 30 jarig jubileum van de Jappe. De verjaardag van de berkelzomp werd gevierd met een receptie, aan het eind van de feestelijkheden was er nog een bijzondere gelegenheid. De eerste vaart van de Jappe door de nieuwe sluis. Een eindje verder op was het ook al feest, daar opende de kegel Kelder aan de Lochemseweg haar deuren. Wethouder Anjo Bosman en burgemeester Joost van Oostrum waren het die de eerste kegelballen over de hagel nieuwe baan mochten gooien. Borculo deed haar slogan “Borklo mot Broezen” vanmiddag weer helemaal eer aan.

De Kelder, zoals eigenaar Hans Beerten de kegelkelder heeft genoemd, zal vanaf nu plaats bieden aan een flink aantal kegelclubs uit de regio. Tevens kan men een feestje geven in de kelder. 

Foto’s: Facebook Anjo Bosman

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven