Pittig begin voor driebandenspelers HCR Prinsen Haarlo

HAARLO – De driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen hadden zich wel een gemakkelijker start van de competitie kunnen voorstellen dan nu het geval is. “Dat klopt inderdaad. We beginnen op 8 september met een thuiswedstrijd tegen Dallinga en veertien dagen later ontvangen we SIS Schoonmaak uit Den Haag gevolgd door een uitwedstrijd in Lochem tegen BC Bousema. Maar ook de uitwedstrijd in Oosterhout tegen ‘t Hartje, met spelers als Glenn Hofman en Savas Bulut, zal niet gemakkelijk worden. Zaak voor ons dus dat wij in het begin niet teveel averij oplopen”, aldus captain Dinand Prinsen.

“En dat zou zomaar het geval kunnen zijn want ik kan in het begin niet beschikken over Dick Jaspers, onze nieuwe aanwinst Torbjörn Blomdahl en Eddy Leppens. Prinsen verwacht dat de teams dit seizoen aan elkaar gewaagd zullen zijn. “Plaatsing voor de play-off wedstrijden om het kampioenschap blijft uiteraard ons doel. Mooiste is natuurlijk als eerste te eindigen want dan ben je zeker van de finale en anders dan maar plaats twee of drie”.

De captain kan naast de reeds genoemde spelers ook dit seizoen weer een beroep doen op Anno de Kleine, Jelle Pijl, Raymund Swertz, Joseph Philipoom en Roy Zielemans. Prinsen speelt komende zondag dan ook met Philipoom, De Kleine, Pijl en Swertz. De thuiswedstrijden worden als vanouds gespeeld aan de Eibergseweg 13 in Haarlo en beginnen om 13:00 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven