Reurlse Proms Night ‘Classic meets Pop & Rock’

RUURLO – De Reurlse Proms night wordt dé nieuwe invulling van de donderdagavond op het Ruurlose septemberfeest 2019. Het belooft een spectaculaire avond te worden! Je hebt vast wel eens gehoord van ‘Night of the Proms. Hét Europese muziekfestival dat jaarlijks in verschillende landen wordt georganiseerd. Dit jaar introduceren men de Reurlse versie; ‘De Reurlse Proms Night’. Een unieke avond voor Ruurloërs door Ruurloërs. Tijdens de Reurlse Proms Night worden alle muziekstijlen door elkaar gegooid. Van bekende klassiekers tot keiharde rocknummers. Het wordt een gevarieerde avond! Naast een band zit er een groot orkest op het podium om alle bezoekers weg te blazen. Het grootste deel van de avond worden de nummers gespeeld door het orkest ‘Sophia’s Lust’ uit Ruurlo (o.l.v. dirigent Mark ten Breul), ondersteund door de Reurlse band; De Sleppers & pianist Quinten Pieters.

De grootste hits worden die avond gespeeld. Wat dacht je van de nr.1 in de TOP2000; ‘Bohemian Rhapsody’? Of de bekende Nederlandse hit ‘Rood’ van Borsato. Het komt allemaal voorbij tijdens De Reurlse Proms Night!
De zang wordt die avond gedaan door de Reurlse zangers & zangeressen Nicole Kasteel, Florian Asselman & Rik Kamperman. Hilda Haselberg zal de avond gaan presenteren.

Naast de hits die door het orkest & band worden gespeeld, worden er ook feestknallers gespeeld door De Sleppers met aangevulde blazerssectie. Dat wordt feest! Het orkest & De Sleppers zijn al bijna een jaar keihard aan het repeteren om er een top-avond van te maken. Tijdens de repetities zijn er al de menige kippenvelmomenten
voorbijgekomen. 

Houd de facebook-pagina van het Septemberfeest Ruurlo in de gaten voor al het nieuws rondom de Reurlse Proms Night. Donderdag 12 september trappen ze om 20:30 uur de show af. Zorg dat je erbij bent!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven