Roel uit Noordijk en Mayk uit Neede beleven goed visseizoen

DIEPENHEIM – Vrijdag 13 september is de zevende en laatste viswedstrijd voor de jeugd van Hengelaarsvereniging Het Simmetje gehouden aan de visvijver van camping de Mölnhöfte aan de Nijhofweg 5 te Diepenheim. Het weer was prima en de vangst was uitstekend. Van de twaalf vissers die meededen wist iedereen één of meerde vissen te vangen. In totaal werden er 126 vissen gevangen, waarvan maar drie aan de maat.

De laatste jeugdviswedstrijd werd gewonnen door Sem Schreurs uit Diepenheim met 115 cm, gevolgd door Jette Meijerink uit Diepenheim met 90 cm. Zij ving deze avond ook de grootste vis, namelijk een mooie brasem van 50 cm. De derde plaats was voor Gert Meijerink uit Diepenheim met 75 cm. Over zeven wedstrijden vissen werd Ramon Vonder uit Haaksbergen Jeugdkampioen 2019 van Hengelaarsvereniging Het Simmetje Diepenheim.

Het seizoen, met steeds een redelijke opkomst gemiddeld 9 à10 vissers, was zéér geslaagd en na een hapje en een drankje bij camping de Mölnhöfte, werd daar de jeugdkampioen gehuldigd en gingen alle vissers enthousiast met een leuke prijs huiswaarts. (Met dank aan Hennie Kruidenier Haaksbergen).
De eerste vijf plekken in de eindstand werden als volgt verdeeld: 1. Ramon Vonder (Haaksbergen), 790 cm, 150 punten; 2. Roel Wanink (Noordijk), 348 cm, 143 punten; 3. Sem Schreurs (Diepenheim), 318 cm, 139 punten; 4. Gert Meijerink (Diepenheim), 337 cm, 132 punten; 5. Mayk den Ouden (Neede), 230 cm, 132 punten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven