Ruurloos koor @Sven zoekt nieuw talent

RUURLO – Het Ruurlose koor @Seven is op zoek naar versterking, speciaal voor het project December to remember. Vrouwen in de leeftijd van 18 tot 45 jaar die graag willen zingen kunnen drie maanden meerepeteren voor het einddoel: een concert op 8 december.

Het programma van @Seven bestaat uit nummers uit de Top 2000 en moderne kerstmuziek, zoals Iedereen is van de wereld, Africa en Christmas Lights. De repetities zijn iedere maandag van 19.45 tot 20.45 uur in Daltonschool Willibrordus in Ruurlo. Het project onder leiding van Lotte Sieverink begint op 23 september, maar een week eerder, op maandag 16 september, is er een open repetitie, waar liefhebbers van zingen kunnen komen kijken, meedoen en zich aanmelden. Zangervaring is geen vereiste. Voor meer informatie is op te vragen via een e-mail aan [email protected] of te vinden op Facebook en Instagram onder At Seven Ruurlo.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven