Ruurlose apothekersassistente Ineke Hulshof met pensioen

RUURLO – Eind september gaat apothekersassistente Ineke Hulshof met pensioen. Ineke is sinds jaar en dag één van de vertrouwde gezichten van de apotheek in Ruurlo. Na het behalen van haar apothekersassistentendiploma begon Ineke In 1971 in Apotheek Kampman in Lochem, toen al vergezeld van collega en jeugdvriendin Gerry Otten. Na een aantal jaren verruilde Ineke de apotheek in Lochem voor de praktijk van de Ruurlose apotheekhoudende huisarts Bodegom. Toen in 1998 in Ruurlo de apotheek aan ’t Rikkelder open ging, werd Ineke daar één van de assistenten van het eerste uur, al ras gevolgd door Gerry. In alle jaren daarna is Ineke altijd trouw gebleven aan de Ruurlose apotheek, ze heeft zich altijd met ziel en zaligheid ingezet voor de Ruurloërs.

Ineke heeft er altijd met plezier gewerkt en in de loop der tijd de nodige (ingrijpende) veranderingen meegemaakt; het is voor haar nooit aanleiding geweest om de apotheek te verlaten. Zowel voor patiënten als ook voor haar collega’s is Ineke een integere, betrouwbare en warme persoonlijkheid, een vraagbaak voor velen, met een hart voor de zorg. Nu Ineke de pensioengerechtigde leeftijd heeft bereikt, stopt ze met haar werk in de apotheek. Bang voor het gevreesde ‘zwarte gat’ is ze niet: met de nodige taken als mantelzorger, oppas-oma en reisgenoot blijft haar agenda meer dan gevuld.

Voor het apotheekteam zal het gemis zeker voelbaar zijn, temeer omdat ook collega Gerry Otten later dit jaar van haar pensioen zal gaan genieten. Op 20 september is de laatste werkdag van Ineke; ’s ochtends bestaat de mogelijkheid om haar persoonlijk de hand te schudden, eventueel herinneringen op te halen en natuurlijk geluk te wensen met haar nieuwe levensfase. Men is van harte welkom in Apotheek Ruurlo aan ’t Rikkelder 22.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven