Sugar Mama trapt bandjesseizoen af bij Café de Ruif

NEEDE – De herfst is begonnen, het wordt buiten weer guur en fris. Dat betekent dat we met zijn allen weer een beetje naar binnen trekken om ons daar te vermaken. Tijd voor Café de Ruif om te starten met het  bandjesseizoen. Dit jaar wordt afgetrapt, op zaterdag 28 september, door de formatie Sugar Mama. De band is al sinds 1986 bij elkaar, dus de heren zijn prima op elkaar ingespeeld. Met hun eigen soort blues, boogie, rock’n roll en aanverwante muziek hebben ze al op diverse festivals gespeeld. Komende zaterdag komen de heren dus naar Neede. 

Wil je nog wat meer over de band weten, check dan http://www.sugarmama.nl of ga aanstaande zaterdag gewoon even kijken bij Café de Ruif in Neede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven