Uitslagen Berkellands amateurvoetbal

BERKELLAND – Het was een bijzonder regenachtige zondag, toch moesten de Achterhoekse voetballers vandaag de wei in voor de tweede competitieronde.  In de derde klasse C kreeg Ruurlo een pak op de broek van PAX uit Hengelo (GLD) het werd maar liefst 4-1. Voor Ruurlo was het de tweede nederlaag dit seizoen, daardoor staan de Ruurloërs nu onder aan. In de vierde klasse B won Reünie uit Borculo ook haar tweede duel, vandaag was het Buurse met 4-2 de baas. In de onvervalste derby tussen VIOS Beltrum en FC Eibergen waren de Beltrumnaren de beste (2-1) Terwijl Sportclub Neede de eerste zege van het seizoen ook binnen hengelde, thuis werd er met 2-1 gewonnen van Hoeve Vooruit. Rietmolen speelde gelijk tegen v.v. Twenthe (1-1)

In de vijfde klasse B Liet EGVV zich verrassen door Haaksbergen (4-2) Rekken won opnieuw, dit keer werd Wolfersveen met 3-1 verslagen, daarmee staat Rekken nu boven aan.  GSV’63 speelde gelijk tegen Erix, en Haarlo ging hard onderuit in Zelhem, het werd 4-0

Uitslagen derde klasse C:
OBW – SC Rheden 3-2
VVO – DVV 0-0
VVG’25 – HC’03 3-0
Doetinchem – Sportclub Lochem 2-1
Pax – Ruurlo 4-1
Monterferland – FC Trias 1-3

Uitslagen vierde klasse B:
Neede – Hoeve Vooruit 2-1
UDI – Victoria 6-0
Rietmolen – Twenthe 1-1
Vios B – FC Eibergen 2-1
Reünie – Buurse 4-2
BSC Unisson – Hector 3-1

Uitslagen vijfde klasse B:
Haaksbergen – EGVV 4-2
SVBV – Vosseveld 2-3
Rekken – Wolfersveen 3-0
Erix – GSV 1-1
Zelhem – Haarlo 4-0

Bredevoort tegen DEO wordt op 1 oktober gespeeld. 

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven