Unieke spaaractie met DEO producten bij COOP Borculo

BORCULO – Coop Borculo en v.v. DEO gaan een unieke spaaractie opzetten, met deze spaaractie wordt tevens de clubkas van DEO gespekt. Van elke speler zal komende zaterdag een foto worden gemaakt. Vervolgens krijgt elke speler een eigen online-fanshop waarin allerlei leuke v.v DEO fanartikelen met eigen spelersfotos verkrijgbaar zijn. Je kunt o.a. bidon’s, posters, showergel, broodtrommel en telefoonhoesjes bestellen.  Bij Coop Borculo kun je sparen voor gratis fanartikelen. Bij iedere 10 euro boodschappen krijg je een zegel, deze zegels kun je vervolgens verzilveren in de fanshop. Iedereen kan dit doen, dus ook opa’, oma’s, vaders, moeders, buurmeisjes etc. Naast de artikelen met de spelersfoto’s zijn er ook artikelen met alleen het v.v DEO logo verkrijgbaar.

Per verzilverde zegel zal er ook een bijdrage in de clubkas van v.v DEO worden gedaan. De ClubFund actie gaat op 12 oktober van start bij Coop Borculo.

DEO houdt komende zaterdag een grote foto dag. Elke speler wordt dan voor de actie op de foto gezet. Huis fotograaf Jaime Lebbink zal eveneens aanwezig zijn, hij gaat namelijk na de individuele foto shoot de team foto’s maken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven