VIOS Beltrum presenteert nieuwe coach jassen en tenue’s

BELTRUM – Sinds 2011 kent vv VIOS B, een kledingfonds. Gelijk met de contributie wordt een bedrag voor kleding ingehouden en toegevoegd aan het kledingfonds. In het eerste kledingfonds is gebruik gemaakt van kleding van KWD. Kleding met een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding waar we jarenlang plezier van hebben gehad. Na 8 jaar wordt deze kleding vervangen. Na een lange selectieprocedure is er gekozen voor kleding van Adidas. Een mooi tenue met positieve reacties van uit de gebruikers. Het ziet er goed uit en nog belangrijker, het zit lekker!

Gelijk met de aanschaf van een nieuw clubtenue is er voor het kader senioren ook kleding aangeschaft. Het jeugdkader was al eerder voorzien van coachjassen en met de aankleding van het seniorenkader komt een oude wens in vervulling.

Het gehele kader, jeugd en senioren is hiermee voorzien van coachjassen terwijl de elftallen een prachtig nieuw tenue hebben ontvangen. Een grote klus waarbij er de nodige afstemming moet plaatsvinden. Afstemming bij keuze tenue, presentatie, inventarisatie, sponsoren en uitgifte. In totaal 15 seniorenteams en 13 jeugdteams zijn voorzien van nieuwe kleding.

Deze klus werd uitgevoerd door Ton Scharenborg, Ellen ten Dam, Corine Roerdink, Annefleur Krabbenborg, Vera Maarse, Ivo Scharenborg en Twan te Woerd. Een dikke pluim voor deze actieve leden! Spelers en kader lopen er weer fantastisch bij. Ook een bijzonder dank aan onze shirtsponsors. Naast de bijdrage van de leden zorgen ook zij ervoor dat dit mogelijk wordt gemaakt.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven