Vrienden van Borculo houden gemoederen bezig

BORCULO – Jarenlang begonnen de septemberfeesten in Borculo met het item “Vrienden van Borculo live” in de feesttent. De 2019 versie van de septemberfeesten werd echter geopend door het aller laatste optreden in Borculo (er volgen nog wel een aantal optredens buiten Borculo) van de band Plork en de aannemers. Het besluit van de organisatie van de septemberfeesten om de Vrienden van Borculo geen podium meer te geven in de tent heeft nog al wat stof doen opwaaien de afgelopen dagen in Borculo. De formatie bestaande uit Borculose muzikanten onder de naam Vrienden van Borculo live trad ondanks de “verbanning” uit de tent wel gewoon op tijdens de septemberfeest. Dit keer op de donderdagavond in de tent die bij De Hoeksteen staat. De organisatie wilde na 11 jaar een keer wat anders, maar sommigen beweren ook dat de vrienden van Borculo moesten wijken om het laatste optreden van Plork en de aannemers mogelijk te maken. De mensen achter Vrienden van Borculo Live vinden in elk geval dat ze niet netjes zijn behandeld. Wat vinden jullie?

Moet het septemberfeest in 2020 weer traditioneel beginnen met de Vrienden van Borculo Live of is Borculo een keer toe aan wat anders? Reageer via onze facebook poll of op deze site.

Deel dit artikel:

2 gedachten over “Vrienden van Borculo houden gemoederen bezig”

  1. Groot gelijk ,hadden ze Plork maar voor een andere avond moeten boeken.
    En het feest begint toch pas op donderdag ,,na de officiële opening.

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven