Weerpraatje: Het is druk op de oceaan

BERKELLAND – Humberto, Jerry, Karen, Lorenzo,…………! Het is druk op de Atlantische Oceaan! Op dit moment hebben we te maken met de restanten van ex-orkaan Humberto. Met wat regen en een gematigde wind valt het hier allemaal wel mee. De komende tijd blijft het wisselvallig en zullen de restanten van de tropische stormen/orkanen Jerry, Karen en Lorenzo bij ons blijven zorgen voor af en toe regen en soms wat meer wind. Echt extreem lijkt het niet te worden, hoewel de optelsom van de verschillende stroringen bij ons wel zo’n 50 mm regen kan brengen in de komende twee weken. De temperatuur zal eerst nog rond de 20 graden blijven, maar daarna langzaam dalen naar ca 15 graden. Al met al een typisch Hollands herfstweertje dat een heel klein beetje verlichting kan brengen in de (opnieuw) extreme droogte van dit jaar. Maar…………ex-orkanen kunnen het weer hier ook zo maar op z’n kop gooien en ineens een late Indian Summer geven……….we blijven het nauw volgen!

Weerpraatje wordt verzorgd door Hans Toutenhoofd 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven