Weerpraatje: Regenachtig en winderig weekend

BERKELLAND – De herfst heeft zich duidelijk aangekondigd. En we hebben inmiddels weer eens wat neerslag gekregen (ca. 18 mm in de afgelopen dagen). In het weekeinde hetzelfde beeld, met vooral zondag regen en ook een vlagerige wind. Er kan dan nog zo’n 10 mm bijkomen. De temperatuur zakt langzaam verder naar maximaal 15 graden. Begin komende week blijft het nog wisselvallig met dan vooral op dinsdag weer regen van betekenis (opnieuw mogelijk 15 mm). Daarna wordt het wat onzeker doordat nog niet helemaal duidelijk is wat voor invloed de restanten van orkaan Lorenzo op het weer in West-Europa gaan hebben. Vooralsnog lijkt de invloed door een meer noordelijke koers beperkt te blijven met slechts licht wisselvallig weer.

Weerpraatjes wordt verzorgd door Hans Toutenhoofd 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven