125 tractoren door Borculo tijdens “middag” protest

BORCULO – Vanmorgen om 11 uur waren er 25 tractoren aanwezig bij de “melktaprotonde” foto’s en video van het ochtend protest van de boeren werden massaal gedeeld en kregen honderden reacties. John Dibbelink liet, als woordvoerder van de boeren, weten dat er vanmiddag om 16 uur nog een zelfde rondje zou worden gemaakt. Hij riep boeren uit Berkelland op om opnieuw naar de rotonde te komen. Dat heeft hij geweten, rond 16 uur waren er maar liefst 125 tractoren! Zij gingen wederom een ronde door Borculo. Dit trok uiteraard bijzonder veel bekijks. Hieronder wat foto’s die laten zien hoe druk het was. Op onze Facebook pagina staan nog een aantal video’s die een goed beeld geven van de protesten van vandaag.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven