15e editie Spirituele dag Neede

NEEDE – Het laatste weekend van oktober staat voor de 15e keer in het teken van De Spirituele Dag Neede.
De locatie van deze dag is dit jaar in de Theaterzaal van het Assink Lyceum aan de Julianastraat 12 in Neede.
De Spirituele Dag Neede is een evenement waarin samenwerkende handen verbinden en voor de beursbezoeker geheel vrijwillig open gaan, zodat deze, een onvergetelijke ervaring mee naar huis nemen kunnen.

Vanaf 2004 is De Spirituele Dag Neede een feit en steeds meer mediums, paragnosten, therapeuten, coaches en helpende handen sluiten zich vol enthousiasme en geheel vrijwillig aan om samen deze dag weer tot een groot succes te maken.
Wat begon als een succesvolle inzamelingsactie voor de tsunami in 2004, zijn er in de jaren hierop volgend diverse regionale doelen ondersteund. Want de opbrengst van deze dag wordt geschonken aan een ieder nieuw te bepalen goed doel.
Dit jaar is dit het A.J.G ter Weemepark, gelegen aan de peppelendijk in Neede. Dit park en haar dieren worden onderhouden en verzorgd door een groep enthousiaste vrijwilligers.

De beurs trekt ieder jaar een gemiddeld aantal bezoekers en honderden belangstellenden. Op de beurs zijn diverse disciplines aanwezig, denk daarbij aan: voetreflex therapie, magnetiseren, intuïtief tekenen, tarot, readings, psychometrie, reiki, numerologie, nei therapie, stenen lezen, acces bars, astrologie, quantum touch etc.
Al deze disciplines worden goed vertegenwoordigd door ervaren mediums, paragnosten, therapeuten en coaches. Naast diverse winkeltjes, is er een (tweedehands) boekenmarkt en wordt er een loterij gehouden met producten die belangeloos beschikbaar zijn gesteld door de verschillende needse ondernemers en door individuelen personen. Gedurende de dag worden er diverse lezingen gehouden die geheel gratis bij te wonen zijn.

Entree bedraagt €10,- pp, kinderen t/m 15 jaar gratis en hebben enkel toegang onder begeleiding van een volwassenen. Alle consulten (duur 15 minuten) en lezingen zijn gratis.

Zie ook Facebook: http://www.facebook.com/spiritueledagneede

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven