Hennie Rijkse opent afslankpraktijk in Neede


NEEDE –  Hennie Rijkse heeft al enige tijd een eigen afslankpraktijk “Met Glans in Balans”/ Straight away in Daarlerveen, vanaf 1 oktober heeft zij zich ook gevestigd in Neede “Met veel plezier en passie begeleid ik mijn cliënten naar hun streefgewicht.” zegt Hennie  “Ik weet dat ieder mens uniek is en daarom help ik je graag je doel te bereiken. Zelf ben ik in totaal 20 kilo afgevallen en weet dus wat het inhoud om gewicht te verliezen. Ik weet uit ervaring dat er lastige momenten komen en dat je een keer de fout in gaat. Dit is niet erg maar gewoon menselijk. Maar ik weet ook hoe het voelt om die oude spijkerbroek weer aan te kunnen. Dat moment….Dat doel… daar help ik je bij!”

Denk niet dat de wereld vergaat, of dat je niks meer kunt, als je begint te lijnen. Hennie weet hoe de begeleiding van een coach je goed kan helpen bij het behalen van je doelen. Ben je bang dat je niets meer mag eten? Gelukkig werkt Hennie met de lekkere producten van Straight away waardoor jij gewoon een lekkere pannenkoek, pasta of stampotje kan eten. Je kan dus gewoon mee-eten! Wil je weten hoe? Ga dan eens vrijblijvend langs bij Hennie voor een kennismaking (of neem een kijkje op haar facebookpagina)

Ben je er klaar voor om de strijd aan te gaan met de kilo’s neem dan contact met Hennie op! 
Ze heeft namelijk nu een Unieke Oktober actie!! Start jij in oktober dan krijg je voor de eerste 2 dagen de producten cadeau.

Wordt weer slanker en vitaler en kom Met Glans in Balans
K.P. van der Veldestraat 20 Neede
[email protected]
0653139604

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven