Barbie achtergelaten in centrum Eibergen

EIBERGEN – In Eibergen is het de week van het dumpen, zo lijkt het. Afgelopen donderdag stond er een bericht op deze site over het “dumpen” van grote huisraad bij Kringloop Drenthen, vandaag komt er een bericht voorbij van het achter laten van wel een heel bijzonder stuk afval in het Centrum van Eibergen. In een van de afvalbakken op de Brink zit namelijk een Barbie pop. Rieta van der Linde zegt “Tja, en dan is de poppen liefde over en wordt je gedumpt in het Centrum van Eibergen” UPDATE: Uiteraard was dit een ludiek bericht, echter heeft het enorm wat los gemaakt. Zo werd er volop gereageerd om het feit of dit nieuws is of niet. Wij proberen om dagelijks allerlei soorten nieuws te brengen uit onze gemeente. Daar waar andere media minder actief zijn in onze, blijven wij van alles plaatsen. Daarbij proberen we ook af en toe wat grappig nieuws te brengen. Echter heeft de eigenaar van de pop zich ook gemeld.

Zij heeft enorme spijt van het feit dat de pop zo is aangetroffen “Ik wil even privé reageren mijn zoon was met zijn kinderen bij mij en een van zijn kinderen heeft de pop kapot gemaakt mijn zoon zou hem weg gooien want het was te gevaarlijk nu om mee te spelen, maar blijkbaar lag hij in de prullenbak en heeft iemand deze eruit gehaald het spijt me enorm.” zo zegt de eigenaar van de pop tegen onze redactie “Wel raar want de pop had ook nog kleding aan maar dat vonden ze blijkbaar wel mooi”

Kortom de pop lag in de vuilnisbak, maar iemand heeft deze eruit gehaald om de kleding van de pop!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven