Belhamels uit Beltrum trappen Carnavalsjaar af

BELTRUM – Dit jaar zoeken de Belhamels het hoger op en is ‘the sky’ zeker niet ‘the limit’. Dat zal zeker ook gelden voor de eenenvijftigste Prinsenpaar van de Beltrumse carnavalvereniging. En met de buutavonden weer in het verschiet begint Beltrum zit weer klaar te maken voor een mooi carnavalsjaar: Ready to take off!

Buutavonden
Waren er afgelopen zomer op Schiphol nog problemen met de brandstoftoevoer, in het Belhamelshoes zal de ‘brandstof’ voldoende voorradig zijn. Dit jaar zullen de buutavonden van de Belhamels, vrijdag 1 en zaterdag 2 november, voor het eerst een thematisch karakter hebben. “Hoe dat precies gaat uitpakken? Dat zullen we zien, maar dat het twee bijzondere avonden gaan worden dat staat vast” aldus de piloten Ad en John. “Met ‘B.A.S. On Air’ als thema krijgen de buutavonden in Beltrum dit jaar een nieuwe en verrassende wending. En zullen we zien waar vlucht ADHD11 uiteindelijk zal landen. Of wordt het toch een noodlanding?”

Tijdens de buutavonden zal Bas de Stofjas, vorig jaar nog benoemd tot erelid van de Belhamels uiteraard ook weer zijn opwachting maken. Althans, als hij door de strenge beveiliging komt . Datzelfde geldt voor Tante Rikie (Chiara Monasso), met haar weet je het immers maar nooit. En had hij vorig jaar nog zijn vlucht gemist, dit jaar is hij er wél bij, Ernest Beuving. Dit alles zal waarschijnlijk leiden tot een hoop hilariteit.

Aan het eind van de vrijdagavond zal het huidige prinsenpaar, Prins Hans de Tweede en zijn Adjudant Ronald, op ludieke wijze worden ‘afgevoerd’. En op de zaterdagavond is er natuurlijk de onthulling van het nieuwe prinsenpaar. Dit komende prinsenpaar werkt momenteel hard aan de laatste voorbereidingen. De eerste hint is dan ook: “Ziej hebt de handen d’r vol an”.

Kaartverkoop
Het beloven dus weer twee fantastische avonden te worden. Op zaterdag 19 oktober vindt vanaf 17.00 uur de voorverkoop van de toegangskaarten van de buutavonden plaats bij café Spilman, het Belhamelshoes. Zorg dat je erbij bent en: Discover your smile!

Onderschrift foto:
De huidige Nozems, Prins Hans de Tweede en Adjudant Ronald

Plaats van handeling: Residentie Belhamelshoes – Spilman te Beltrum
1 en 2 november 2019

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven