Berkelland Onderneemt Duurzaam organiseert informatieavond

BERKELLAND – We zien steeds meer initiatieven in gemeente Berkelland die bijdragen aan een energie-neutrale gemeente. Niet alleen inwoners, maar ook ondernemers zetten zich in voor verduurzaming. Ze dragen hun steentje bij, omdat ze zich verantwoordelijk voelen voor hun omgeving. Dit heeft geresulteerd in de werkgroep Berkelland Onderneemt Duurzaam. De werkgroep organiseert op 5 november een informatieavond voor alle Berkellandse ondernemers. Wethouder Gerjan Teselink: “Ik ben trots op de ondernemers van Berkelland Onderneemt Duurzaam! Zij pakken duurzaamheid aan in hun omgeving, naast hun gewone werkzaamheden. De kracht van de aanpak is dat ondernemers elkaar helpen. Als gemeente ondersteunen we dit initiatief van harte. Ik roep bij deze alle ondernemers van Berkelland op om naar de informatieavond te komen!”

Ondernemers kunnen van elkaar leren. Probeer niet zelf opnieuw het wiel uit te vinden, maar gebruik ervaringen van anderen. Welk advies hebben ondernemers die al wat hebben gedaan op het gebied van duurzaamheid? Wat is wel en wat is niet bevallen? Hoeveel levert het op? Dit is onderwerp van gesprek op de informatieavond van Berkelland Onderneemt Duurzaam op 5 november.

Elke Berkellandse ondernemer wordt uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn! De informatieavond begint om 19.30 uur bij Hof van Eckberge in Eibergen. Ondernemers zullen op deze avond hun verduurzamingservaringen delen. Ook leggen we de verplichting uit van bedrijven volgens de wet milieubeheer. Tenslotte bieden we een Ervaringenmarkt aan om tips met elkaar uit te wisselen en vragen te stellen aan ondernemers die al stappen hebben gezet.

Aanmelden kan bij uw eigen ondernemersvereniging of via [email protected]. Toegang voor deze avond is gratis.

Op de foto: de werkgroep Berkelland Onderneemt Duurzaam, v.l.n.r. Sven Bonsel (Ruurlose Ondernemersvereniging), Bram Pape (Beltrumse Ondernemersvereniging), Henk Deunk (Industriële Kring Berkelland), John Schuurman (Borculose Ondernemersvereniging), Maarten Reimes (Eibergen).

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven