Borculoër Dolf Bierhuizen te gast bij Arti-Rita in Gelselaar

GELSELAAR – Huisgalerie Arti-Rita is ook nu weer actief tijdens Kunstmoment. Groot feest. Dit jaar 2019 het derde lustrum. Als thema is gekozen voor “Weerspiegeling”. Fantastisch, heel bijzonder. Dit is het bewijs wat kunst met de mens doet.

Naast eigen Schilderkunst en Fotografie Gé Veltmaat zijn Jolanda Bouwmeesters uit Haaksbergen, Dolf Bierhuizen uit Borculo de gast exposanten. Jolanda met keramiek en Dolf met houten sculpturen. Deze prachtige kunstwerken moet je met eigen ogen bewonderen.

De locatie van Arti-Rita is ’t Schoman 19, in het buitengebied richting Gelselaar.
Tijdens het kunstmoment dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Van 17 t/m 27 oktober 11 dagen.
Voor demonstraties en workshops zie http://www.arti-rita.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven