Buurt enthousiast over nieuw plein Op d’n Esch

EIBERGEN –  De ‘pleinwerkgroep’ van IKC Op d’n Esch heeft op 28 september, landelijke Burendag, de plannen voor het nieuw aan te leggen schoolplein gepresteerd. Om iedereen te betrekken bij die plannen werden de buren al ruim van te voren uitgenodigd door de leerlingen van groep 8. De plannen werden enthousiast ontvangen tijdens een goedbezochte burendag. Het pleinontwerp is gemaakt door Geerdink Groen en een werkgroep van leerkrachten en ouders heeft zich enorm ingezet om geld binnen te halen via subsidie. Een eerste bedrag is inmiddels toegezegd.

Tijdens de feestelijke Burendag waren er allerlei leuke activiteiten voor jong en ouder. Er stond een springkussen en er werd geschminkt door medewerkers van kinderdagverblijf de Meiboom (samen met Op d’n Esch deel uitmakend van hetzelfde IKC).

Belangstellenden konden onder het genot van een kop koffie of thee de plannen voor het plein en het aangrenzende veldje bekijken. Ondernemers uit de buurt zorgden voor drinken, cake en hapjes.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven