Concordia Zorg vestigt zich in de Oudestraat in Neede

NEEDE – Wellicht is het al opgevallen, maar aan de Oudestraat 99 in Neede zit een nieuw bedrijf. In het pand waar voorheen Slagerij Ten Hopen zat is sinds 1 oktober Concordia Zorg gevestigd. Concordia Zorg is opgericht door Roy Spijkerman. Roy is zijn carrière in dienstverband begonnen sinds het jaar 2005 binnen diverse (behandel) afdelingen in o.a. de jeugdzorg (plus), SG-LVG(+),psychiatrie crisis en NAH, kinderpsychiatrie crisis, gehandicaptenzorg, en de PAAZ. Roy bekleedde de functies: begeleider, persoonlijk begeleider, senior begeleider, Verslavingsdeskundige, VERS-therapeut, GGZ-agoog en coach. Sinds het bestaan van Concordia Zorg (2015) werkte Roy in de beginfase als parttime ZZP-er naast een parttime baan in dienstverband, echter veranderde dit al snel naar een fulltime ZZP-erschap. Door de opgedane ervaringen en kennis in zijn carrière is Roy van mening dat zorg sneller, efficiënter en doelgerichter gerealiseerd kan worden waarin de klant meer centraal komt te staan en de juiste hulp kan krijgen. Vandaar de oprichting van zorgbureau Concordia Zorg en de uitbreiding van dit bedrijf.

Wie is Concordia Zorg?
Concordia Zorg is een kleine organisatie gericht op de mens en maken geen onderscheid in problematiek, casuïstiek en klanten. Concordia Zorg heeft jarenlang gespecialiseerde kennis en ervaring opgedaan in diverse complexe casuïstiek. Onze personeelsleden zijn MBO, HBO(+) en Universitair gediplomeerd. Door de diversiteit aan diploma’s van de medewerkers is Concordia Zorg in staat zorg breed aan te bieden.

Waarom heeft Roy gekozen voor de naam Concordia?
Concordia is het Latijnse woord voor “eendracht (gelijkgestemdheid), met een hart”. Roy, en daarmee Concordia Zorg staan voor gelijkgestemde zorg uitgevoerd vanuit het hart.

Wat mogen klanten en samenwerkingspartners van Concordia verwachten?
Concordia is een no-nonsense organisatie waarin betrouwbaarheid hoog in ons vaandel staat. Ze zijn flexibel, gedisciplineerd, ambitieus en transparant. Naast de kennis en expertise onderhoud men nauwe samenwerkingen met diverse zorgprofessionals en kan hierdoor datgene bieden waar Concordia voor staat en hoe men denkt hoe de zorg geboden zou moeten worden. Namelijk de juiste hulp op korte termijn (aan)bieden efficiënt en doelgericht. Concordia Zorg blijft zich inzetten tot het ontwikkelen voor kwaliteitsverbeteringen voor de cliënt, (zorg)professionals en (bedrijfs)certificering.

Wat biedt Concordia Zorg: voor inhoudelijke informatie aangaande onderstaande producten verwijst men u door naar de website: http://www.concordiazorg.nl 
* Gespecialiseerde ambulante hulpverlening
* Ambulante hulpverlening
* Begeleider huishouden en structuur
* Coaching
* Senior begeleider
* Gespecialiseerde begeleider

 

Tevens wil Roy u uitnodigen voor de officiële opening op donderdag 14 november 2019. De opening vindt plaats van 14.00 tot 19.00 uur en u bent van harte welkom om kennis te komen maken met het team van Concordia Zorg.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven