Cursus koorscholing voor vrouwen

BERKELLAND – Voor vrouwen die graag de mogelijkheden van hun stem willen ontdekken, in een koor zingen of van plan zijn dat te gaan doen. Bewuster met hun ademhaling om willen leren gaan en een gezond stemgebruik nastreven. De muziekschool in Berkelland, het Segnocollectief, biedt de cursus koorscholing voor vrouwen aan.

Elke les beginnen we met ademhalings- en zangoefeningen, en zingen we aansluitend een canon om het naar elkaar leren luisteren te bevorderen. Vervolgens studeren we, met begeleiding van de pianist, licht klassiek repertoire in, waarin we de juiste toepassing van de zangtechniek gebruiken.

De cursus wordt gegeven door onze zangdocent klassiek Ineke ter Hedde, de pianobegeleiding wordt verzorgd door Frank Sterenborg, pianodocent. De cursus bestaat uit twaalf lessen die tweewekelijks gegeven worden op maandag van 13:30 tot 14:30 in “De Huve” in Eibergen.

Je kunt vrijblijvend een keer meedoen. De cursus begint begint op 4 november 2019. Aanmelden op http://www.segnocollectief.nl , via “Aanmelden leerling”

 

De foto is van een gemengde zangvereniging

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven