De Bok is los bij de Slingelandkapel uit Beltrum


BELTRUM – Op zaterdagavond 26 oktober organiseert de Slingelandkapel uit Beltrum haar 2e herfstbokbierconcert. Het muziekgebouw Dacapo aan de Haarstraat 1a in Beltrum wordt voor die avond omgetoverd tot Bierstube. De aanvang is om 20 uur en de toegang is gratis. Sinds vele jaren verzorgd de kapel rondom de datum dat we de klok een uur terug zetten een concert. Net als vorig jaar, is gekozen tijdens dit concert in het teken van de Böhmische Egerlandermuziek, ook te vieren dat het herfstbokseizoen is geopend! In de tijd van de oktoberfeesten is dit een passende combinatie voor een fijne avond in een gezellige sfeer. De mooie muziek uit het Böhmische-Egerland, de muziekstijl waarmee Ernst Mosch zo bekend werd, staat garant voor deze gezelligheid en natuurlijk niet te vergeten dat lekkere bokbiertje! Het avondvullende programma zal naast stukken uit de Böhmische muziek, ook Tsjechische muziek, met een wat meer ritmische speelstijl, bevatten. Afsluitend zullen feestelijke muziekbewerkingen de gezellige sfeer nog eens extra onderstrepen.

Wij proosten vast op uw aller komst want: De bok is los!

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven