DEO nestor Koen Kornegoor neemt afscheid

BORCULO – Hij woont inmiddels al enige tijd niet meer in Borculo, toch speelde hij nog in het eerste van DEO. Gisteren speelde Koen Kornegoor echter voor het laatst in DEO 1. Kornegoor is geen onbekende in de Dijkhoek, van jongs af aan speelde hij voor DEO, tevens was hij een aantal jaren voorzitter van de club. André Baks nam de voorzittershamer al enige tijd terug over van Koen, maar hij bleef als speler actief. De grote afstand maakte dat niet makkelijk, maar nu Koen ook niet meer zeker was van een basisplaats vond hij het een mooi moment om DEO 1 vaarwel te zeggen. De jongere generatie zal Koen dus moeten doen vergeten. Het afscheid ging niet zomaar voorbij, Koen zijn maten kwamen speciaal voor deze gelegenheid naar Sportpark De Dijkhoek om hem nog een keer aan te moedigen, vergezeld met een spandoek! Op het spandoek stond te lezen “Geen zin om te zitten in de dug-out, dan maar stoppen want je wordt toch oud” Koen kon niet voorkomen dat zijn ploeg een nederlaag leed. In een doelpuntrijk duel werd het 4-5 in het voordeel van tegenstander EGVV uit Gelselaar. 

Foto: Mark Heutinck

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven