FC Eibergen verzorger Johan Schurink viert zijn 80ste verjaardag

EIBERGEN –  Op 15 oktober vierde FC Eibergen verzorger Johan Schurink zijn 80e verjaardag. Na de wedstrijd afgelopen zondag tegen Buurse (1-1) is dit door het eerste elftal van FC Eibergen met hem gevierd. Trainer Arno Leppink roemde in een toespraak de geweldige inzet van Johan voor de hoofdmacht en voor de hele vereniging. Hij is altijd aanwezig op de trainingsavonden en bij de wedstrijden. Samen met Carli Gabriëls vult hij op voortreffelijke wijze de taken in. Al vanaf 1970 kunnen alle voetballers binnen de club bij hem terecht; jeugd en senioren, mannen en vrouwen. Met zijn 80 jaar is hij nog steeds topfit. Wat het eerste elftal betreft gaat Johan nog jaren door. Dit laatste werd onderstreept met een ovationeel applaus.

Johan kreeg een cadeau aangeboden in de vorm van een ijzersterk beeldje van een fysiotherapeut/oefentherapeut die het been van een speler beweegt. Het kunstwerkje is voorzien van een visitekaarthouder en de datum 15-10-2019 is erin gegraveerd. Johan toonde zich zichtbaar verrast met dit toepasselijke cadeau en hij zal hiervoor zeker een geschikte plaats bij hem thuis zoeken!

 

Foto: FC Eibergen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven