Fietscombi naar Eibergen voor Sportclub Neede fans

NEEDE/EIBERGEN – Jaren lang stond de wedstrijd niet op het programma, maar komende zondag is het weer zover: FC Eibergen tegen Sportclub Neede. De wedstrijd zal zondag om 14 uur aanvangen op Sportpark de Bijenkamp. De afgelopen jaren troffen de clubs elkaar wel een aantal keren, maar dan was dit voor de beker of in een vriendschappelijk treffen. Dit keer is het weer “echt” voor de competitie. Dat mag natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Normaal gesproken trekt dit al duizenden fans naar de Bijenkamp. Sportclub Neede bied haar fans een speciale fietscombi “Er zal een ‘fietscombi’ georganiseerd worden vanaf Sportpark ’t Haantje. Iedereen (jeugdleden, seniorenleden, supporters, oma’s, opa’s, buren, vrienden etc.) is natuurlijk van harte welkom om gezellig mee te fietsen!” laat de club weten “we vertrekken om 13:00 uur vanaf Sportpark ’t Haantje. Jeugdleden die meefietsen met de fietscombi hebben gratis toegang in Eibergen” De doet ook nog een kleding suggestie: Balck&White

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven