Groot onderzoek naar koopgedrag in Oost-Nederland

BERKELLAND – In Oost-Nederland is gestart met een groot onderzoek naar koopstromen. Dat onderzoek brengt in beeld waar inwoners boodschappen doen, winkelen, doelgerichte aankopen doen en hoe tevreden ze zijn over de verschillende aankooplocaties. Deze informatie brengt het functioneren en de aantrekkelijkheid van winkelgebieden in beeld en helpt daarmee gemeenten en provincies bij het versterken en verbeteren van winkelvoorzieningen. Het onderzoek wordt uitgevoerd voor meer dan 60 gemeenten in Oost-Nederland. Ook de gemeente Berkelland neemt deel aan het onderzoek, dat wordt uitgevoerd door onderzoeksbureau I&O Research.

Brief op de mat
Vanaf afgelopen week is het onderzoek gestart. Vanuit de provincie worden inwoners uitgenodigd deel te nemen aan het onderzoek met een brief. De huishoudens die een brief ontvangen, zijn willekeurig geselecteerd. Deelnemen kan door online een vragenlijst in te vullen. Inwoners die geen brief krijgen, maar wel graag willen meedoen, kunnen de vragenlijst invullen via http://www.startvragenlijst.nl/koopgedrag. Onder alle deelnemers van het onderzoek worden 50 cadeaubonnen van €25 verloot.

Meer informatie
Voor meer informatie over het onderzoek is er de website http://www.kso2019.nl. Mailen kan naar [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven