HCR Prinsen komend weekend tegen A1 Biljarts en ‘t Ivoor

HAARLO – Na drie zeges op rij staat voor de driebandenspelers van het Haarlose HCR Prinsen voor het komend weekend een dubbel op het programma. “Als je kijkt naar de ranglijst dan moeten we zowel zaterdag als zondag vanaf het begin goed op onze hoede zijn om deze wedstrijden winnend af te kunnen sluiten. Zaterdag spelen we in Apeldoorn tegen A1 Biljarts dat slechts één punt achterstand op ons heeft en zondag wacht thuis ‘t Ivoor dat twee punten achter ons staat. Waarlijk geen gemakkelijke opgave”, aldus captain Dinand Prinsen.

 

A1 Biljarts won dit seizoen van STZ Zundert, DKMTools en ‘s Lands Welvaren en verloor de openingswedstrijd van BC Bousema, 2-6, en later ook van ‘t Ivoor met dezelfde cijfers.

 

Naast de overwinning van ‘t Ivoor op A1 Biljarts won het ook van DKM Tools, speelde remise tegen STZ Zundert, maar verloor van BC Bousema en S.I.S. Schoonmaak.

 

Prinsen speelt zaterdag in Apeldoorn met Dick Jaspers, Torbjörn Blomdahl, Jelle Pijl en Raymund Swertz.  Addy Wienk, de captain van A1 Biljarts, speelt met Christian Rudolph, Ronny Lindemann en Kay de Zwart. Zelf speelt hij op plek vier.

 

Zondag in Haarlo speelt HCR Prinsen met Dick Jaspers, Torbjörn Blomdahl, Anno de Kleine en Jelle Pijl. Captain Emanuel Coort zet daar Dave Christiani, Dustin Jeascke, Marc Roofthooft en Jack van Peer tegenover.

 

Zowel zaterdag in Apeldoorn als zondag in Haarlo aan de Eibergseweg beginnen de eerste twee partijen om 13:00 uur.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven