Inloopavond aanpassingen oude N18

EIBERGEN – Op 15 oktober is er van 18.00 tot 21.00 uur bij De Huve in Eibergen een inloopavond over de schetsplannen van de aanpassingen aan de oude N18 tussen rotonde en de Vogelenzangstraat.

In februari 2018 heeft de gemeente Berkelland het besluit genomen de bebouwde kom grens ter hoogte van Motor Eibergen op de oude N18 te verplaatsen naar de rotonde bij de Ballastput/De Kiefte. Hiermee is dit gedeelte van de N18 tussen deze rotonde en de Vogelenzangstraat een 50 km weg geworden.

Het plan is het weggedeelte tussen de rotonde en de Vogelenzangstraat in 2020 opnieuw in te richten en het meer het karakter van een 50 km weg te geven. Ook is het plan het tweezijdig fietspad op te heffen en een éénzijdig fietspad in twee richtingen aan te leggen aan de oostkant van de weg. Door deze herinrichting kan ook de groeninrichting versterkt worden.

Van deze plannen is schetsmatig een ontwerp gemaakt, maar er is nog niets vastgesteld of uitgewerkt. Voordat we deze plannen verder uitwerken en later definitief vast kunnen stellen, stellen we u in de gelegenheid de plannen te bekijken en suggesties mee te geven aan het ontwerpteam. Iedereen is van harte welkom op dinsdag 15 oktober tussen 18.00 en 21.00 uur in De Huve, Grotestraat 52 in Eibergen. Het is een vrije inloop zonder presentatie of centrale informatie. Er zijn medewerkers van het ontwerpteam en de gemeente Berkelland aanwezig om u uitleg te geven. Aan hen kunt u uw opmerkingen en suggesties doorgeven of deze invullen op een reactieformulier.

Deel dit artikel:

1 gedachte over “Inloopavond aanpassingen oude N18”

  1. Maak het fietspad dan toch maar een paar meter breder zodat het landbouwverkeer er ook op kan In Neede hebben ze ook die fout gemaakt Dan praten ze over een vlotte verkeersdoorstroming Het levert in Eibergen wel weer extra geld op Lekker flitsen en boetes uitdelen Het zijn weer die ambtenaartjes Op zijn Twents gezegd zeg ik altijd Een zittend gat bedech zich altijd wat

Reacties zijn gesloten.

Meer nieuws

Scroll naar boven