Jeugd Eibergen, Rekken en Beltrum gaat schaatsen

BERKELLAND – Op maandag 11 november gaat het 4 weken durende Piet de Wit Schaatsproject 2019 van start voor de kinderen uit Eibergen, Rekken en Beltrum. De Eibergse Sport Federatie en de Eibergse IJsvereniging gaan jaarlijks met de kinderen die zich aanmelden uit de groepen 7 en 8 naar de ijsbaan Twente in Enschede. Alle leerlingen hebben op school de uitnodigingsbrief meegekregen en kunnen zich vanaf nu opgeven voor dit bijzondere sportstimuleringsproject.

Het totale programma bestaat uit drie schaatslessen en één schaatsexamen. De lessen vinden plaats op maandag 11, 18, 25 november en 2 december van 15.30-16.30 uur. Het einddoel van de schaatscursus is dat de kinderen een schaatsvaardigheidsdiploma behalen, zodat de leerlingen voortaan verantwoord het ijs op kunnen. Deelnemen kost €28,-, wil je 4 keer schaatsen huren dan kost dat dit jaar niets extra!

Daarvoor krijg je de 4 schaatslessen onder begeleiding van goede schaatstrainers van de ijsbaan en de ijsvereniging, toegang tot de ijsbaan, een diploma, de busreis en natuurlijk heel veel plezier op de ijsbaan! Inschrijven kan tot 28 oktober bij de Sport Federatie Berkelland(SFB). Voor verdere informatie over het schaatsproject of opgeven kunt u terecht bij de SFB, Bartelinksgang 17 te Eibergen. www.sportfederatieberkelland.nl Tel: 0545-476727 / E-mail : [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven