Jumbo Neede vanaf 1 november Post NL punt

NEEDE – Het bericht dat de Kamer van Kramer gaat sluiten hakte er flink in bij de Needenaren. De sluiting heeft de nodige gevolgen, bijvoorbeeld voor de bibliotheek die de openingstijden aan moet passen, maar ook voor Post NL. Needenaren konden dagelijks hun pakketten afhalen bij de Kamer van Kramer. Als Kramer straks de deur van zijn winkel definitief op slot draait kan dat niet meer. Post NL heeft inmiddels wel een nieuwe punt gevonden. Jumbo Neede zal de service van Kramer per 1 november overnemen. In de supermarkt zal de servicebalie hiervoor worden ingericht. Het bestaande personeel zal hiervoor opgeleid gaan worden. Jumbo heeft ruime openingstijden, voor Post NL een van de redenen om voor de supermarkt te kiezen als partner.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven