Kroegbaas Bernard Vreeman “opgepakt”


NEEDE – Een hele hilariteit bij Café de Ruif in Neede. Kroegbaas Bernard Vreeman werd door zijn stamgasten opgepakt en zijn eigen kroeg uitgezet. Bernard is een week niet welkom, in de tussentijd zullen de vaste gasten zorg dragen voor de kroeg. Café de Ruif houdt deze week haar jaarlijkse muiter week. Dat wil zeggen dat Bernard een weekje vrij af is en de stamgasten zorgen voor het vermaak. Zondag was Radio Bokkepoot te gast, gisteren hield men  een oud Hollandse avond en vanavond is er een mosselavond! Woensdag kan er een gokje gewaagd worden tijdens de poker avond. Donderdag komen de liefhebbers van een liedje zingen aanbod want dan is er een karaoke avond. Het komend weekend staat ook bol van de activiteiten, zo worden er vrijdagavond plaatsjes gedraaid door DJ Daan Rohof, is er zaterdagmiddag een kindermiddag en in de avond zijn Ignition en Bareknuckele te gast. Op zondag wordt de muiter week afgesloten met een sportcafé. De hele dag kijk je dan op een groot scherm naar voetbal en formule 1. Meer info vind je op de facebook pagina van Café de Ruif. 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven