Lampionnen maken en viering Sint Maarten in Rekken


REKKEN – Op zaterdagavond 9 november wordt er in Rekken opnieuw een Sint Maartenviering en optocht gehouden. Om 19.00 uur ben je welkom in de Antoniuskerk in Rekken waar je het Sint Maarten verhaal krijgt te horen en we samen liedjes gaan zingen. Dan volgt een korte optocht door Rekken. De route gaat over de Lindevoort, de Bonenkamp, De Woerden, den Borgweg en via de Lindevoort naar den Hof, waar warme chocolademelk klaar staat. Mensen die aan de route wonen of staan, wordt gevraagd wat snoep of fruit mee te nemen om aan de kinderen onderweg uit te delen. Een kleine rugzak is handig als je meegaat met deze tocht.

‘s Middags vanaf 14.00 uur is er in de Huve gelegenheid om een zelfgemaakte lampion te maken. Je mag mee doen als je op de basisschool zit. Graag opgave bij Jolanda via mail: [email protected] voor 3 november. Kom dan wel met je vader of moeder of opa of oma of iemand die je kan helpen knutselen.  Voor de knutselspullen wordt gezorgd.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven