Michel Ligtenbarg genomineerd voor verkiezing Ambtenaar van het jaar 2019


BORCULO – Borculoër Michel Ligtenbarg is in de race om Ambtenaar van het jaar 2019 te worden. Ligtenbarg is strategisch beleidsadviseur Sociaal Domein bij de Gemeente Berkelland. Hij is zelf dol enthousiast “Super trots natuurlijk” zegt Ligtenbarg “om bij de top 12 te komen heb ik zoveel mogelijk stemmen nodig, stem je ook op mij? Ik sta op nummer 72” aldus een wervende Ligtenberg. Stemmen kan via de site http://www.publiekdenken.nl tot en met donderdag 31 oktober 18.00 uur.  Na 31 oktober worden alle stemmen geteld. Dat levert een ranking per categorie op. De nummers 1 en 2 van elke categorie worden voorgelegd aan een deskundige jury onder leiding van Eveline de Kruijk, secretaris-directeur waterschap Drents Overijsselse Delta, die uiteindelijk de volgorde van de 12 bepaalt.

Voor de complete lijst van de PD Top 100 worden alle categorieën bij elkaar genomen, waardoor er een lijst van nummer 1 tot en met 100 ontstaat. De nummer 1 van deze lijst is de publiekswinnaar (heeft de meeste stemmen). Op deze manier zijn er meerdere prijzen te vergeven: de winnaar van de PD Top 100 (aangewezen door de jury) en de publiekswinnaar (de ambtenaar met de meeste stemmen).

Prijsuitreiking
Op donderdag 10 december worden de prijs voor de Ambtenaar van het Jaar en de Publieksprijs van de PD Top 100 uitgereikt. Op dinsdag 17 december wordt de PD Top 100 in het magazine, via de website en de e-nieuwsbrief bekendgemaakt. Ook wordt verslag gedaan van het juryberaad.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven