Nieuwe ingang en openingstijden Bibliotheek Neede

NEEDE – Per 1 november 2019 past de Bibliotheek Oost-Achterhoek de openingstijden van haar vestiging in Neede aan. De ruime openingstijden die mogelijk waren door de samenwerking met ‘de Kamer van Kramer’ zullen door het stoppen van deze boekhandel gewijzigd worden.

Nieuwe openingstijden
“Helaas zijn we genoodzaakt om de openingstijden aan te passen”, meldt directeur-bestuurder Ton Mengerink van de Bibliotheek Oost-Achterhoek. “De zeer plezierige samenwerking met Pim en Jeroen Kramer zorgde er enkele jaren voor dat de Needse bevolking ook in de ochtenduren, op vrijdagavond en op zaterdagochtend in de Bibliotheek terecht konden. Pim en Jeroen verzorgden dan het opstarten van de Bibliotheek en het toezicht. Doordat Kramer onlangs aankondigde te moeten stoppen met de boekhandel en wij als organisatie niet de mogelijkheden hebben om dit op te vangen, zullen we de openingsuren moeten halveren: van 45 uur in samenwerking met Kramer, tot 23,5 uur vanaf 1 november”. De Bibliotheek in Neede is vanaf 1 november geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.30 – 17.30 uur. Op de woensdag is de Bibliotheek ook in de ochtenduren open (10.00-17.30 uur).

Ingang Bibliotheek
De ingang van de Bibliotheek, die zich nu nog bevindt in ‘de Kamer van Kramer’, zal in verband met het verdwijnen van de boekhandel ook aangepast worden. De al bestaande deur aan de Oudestraat, in het pand van de Bibliotheek, zal de nieuwe toegangsdeur worden.

Boekjes & Babbels en Praathuis blijven op donderdagochtend
De maandelijkse voorleesactiviteiten van Boekjes & Babbels en het wekelijkse Praathuis zullen gewoon doorgang vinden op de donderdagochtend.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven