Papier wat thuis niet bij het oud papier kan, gevonden in een sloot

EIBERGEN – Een opmerkelijke vondst vandaag aan de Willem Sluyterstraat in Eibergen. In een sloot langs het smalle paadje vond Marinus Klasen oud papier. Een ordinaire dumping is dan al snel wat in je opkomt. Omdat oud papier natuurlijk niet in de natuur hoort was Marinus zo aardig om het even op te ruimen. Toen hij het oud papier van dichtbij bekeek werd er heel wat duidelijk. De “dader” durfde ongetwijfeld het oud papier thuis niet aan de weg te zetten. Zoals we dat dan in de Achterhoek zeggen “Daor krieg ie praot van” Het papier is inmiddels netjes opgeruimd, en we hopen dan maar dat de dader nog veel plezier beleeft aan de inhoud die er ooit in zat.

 

Foto: Marinus Klasen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven