Rommel gedumpt bij Kringloop Drenthen

EIBERGEN – Bij Kringloop Drenthen aan De Mors in Eibergen zijn vannacht weer goederen gedumpt. Kringloop winkels worden in de volksmond ook wel rommelmarkten genoemd, maar toch is het volgens eigenaar Melvin Drenthen niet de bedoeling dat dergelijke “rommel” maar zo voor het pand wordt gezet. “Dit gebeurd maandelijks bij ons en is echt niet de bedoeling,” zegt hij “op deze manier lopen de stort kosten flink op bij ons” Drenthen staat uiteraard open voor het brengen van goederen waar mensen van af willen, maar deze dienen nog wel in goede staat te zijn zo dat hij ze kan verkopen. Zomaar iets op de stoep zetten is niet toegestaan. Heb jij iets gezien van de dumping, die gisteravond of vannacht moet hebben plaats gevonden, dan mag je dit melden bij Melvin Drenthen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven