Toneelvereniging D.O.K voert ‘’Rika Rommeltje ‘’ op

NEEDE – “ Rika Rommeltje “ is een klucht in drie bedrijven, geschreven door J.Ruiter. Rika Rommeltje , een niet zo nette vrouw, woont samen met haar beide ietwat onnozele dochters in een nogal slordige huishouding. De maatschappelijk werkster probeert hun op andere gedachten te brengen en praat over geld verdienen door te werken, maar dat zint de beide meiden dus helemaal niet. Maar zij praat door en gaat verder over verkering en de disco en dat zij eens wat contacten zouden moeten leggen met de jongens. Als de buurman hiervan hoort, geeft hij hun de raad om dan maar eens en advertentie in de krant te zetten. Maar ja…… hoe doe je zoiets? Als zij de advertentie hebben geplaatst geeft dat een hele boel consternatie. Vooral als Jan (tina ) zich komt melden. Buurvrouw Piekie komt ook regelmatig over de vloer, kortom alle elementen met nog en spatje liefde erin zijn aanwezig om er een mooie gezellige vanavond van te maken.

Wanneer : vrijdag 1 nov./ zaterdag 2 nov.
Waar : Van Gellicumzaal Julianastraat 12a Neede
Hoelaat : 20.00 uur
Entree in de voorverkoop : € 6,- voor volw. , € 3,- voor kinderen t/m 12 jaar.
Entree aan de kassa : € 7,50 voor volw. , € 4,- voor kinderen t/m 12 jaar.
De kaarten die vorig jaar zijn gekocht voor de uitvoering ,die toen niet doorging i.v.m familieomstandigheden, zijn nu ook geldig!!

Voorverkoopadressen:
Tabakorie RONA Oudestraat 6 Neede 0545294281, Yvonne Franck Azaleastraat 11 Neede 0545292157 , Engbert Bloemberg Kwartelstraat 23 Neede 0545293059 , Bloemenhoekje Oudestraat 70 Neede 0545295730

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven