Uitslagen Berkellands amateurvoetbal zondag 20 oktober

BERKELLAND – Ruurlo was vandaag in de derde klasse niet opgewassen tegen OBW. De ploeg van trainer Wouter Schouten ging er kans loos af in Zevenaar, het werd maar liefst 4-0. In de vierde klasse stond een mooie derby op het programma, Reünie trof in Borculo Vios Beltrum. Vorig seizoen kwamen beide ploegen elkaar ook al tegen, maar toen op een niveautje hoger. Reünie liet vanmiddag echter zien dat het absoluut kampioen wil worden dit seizoen, VIOS kon Reünie een nieuwe zege van de Borculoërs dan ook niet voorkomen. In de eerste helft werd het door een eigen goal van VIOS 1-0 en na rust maakte Jorn Geerligs het helemaal af door de score te verdubbelen. Neede bleef in eigen huis op een brilstand steken tegen Hector. Eibergen pakte ook slechts een punt, het werd 1-1 in en tegen Buurse. Rietmolen verloor van Victoria met 3-1. In de vijfde klasse werd het duel van GSV tegen Haaksbergen vlak voor aanvang afgelast(zie bericht elders op deze site), terwijl EGVV oprukte naar de tweede plaats door Erix uit Lievelde met 3-2 ter verslaan. DEO verloor in Winterswijk van Vosselveld met 2-0, terwijl Rekken wederom won, dit keer van Bredevoort (0-2)Voor Lochuizen was de middag zuur, er werd nipt verloren van Zelhem (2-1) Hieronder alle uitslagen:

 

Derde klasse:
OBW – Ruurlo 4-0
Rheden – PAX 3-0
Trias – Lochem 0-0
DVV – HC’03 1-2
VVG – Witkampers 3-1
Monterferland – Doetinchem 2-5

Vierde klasse:
Neede – Hector 0-0
UDI – Twenthe 3-0
Diepenheim – BSC Unisson 3-1
Reünie – VIOS 2-0
Buurse – Eibergen 1-1
Victoria – Rietmolen 3-1

Vijfde klasse:
EGVV – Erix 3-2
Zelhem – Lochuizen 2-1
Bredevoort – Rekken 0-2
Vosseveld – DEO 2-0
SVBV – Wolfersveen 1-3
GSV – Haaskbergen afgelast

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven