Vrachtwagen veroorzaakt flinke schade in Eibergen

EIBERGEN -Een vrachtwagen heeft maandagmiddag 28 oktober flinke schade veroorzaakt aan meerdere auto’s. De eigenaren van de auto’s vragen zich dan ook af wie er  maandagmiddag 28 oktober rond 15:00 een vrachtwagen heeft gezien die reed vanuit de Vogelenzangstraat de Goudvinkstraat in en dan richting de  Nachtegaalstraat en de Merelstraat. Hij is waarschijnlijk daarna de Klaashofweg opgereden. Het betrof een witte oplegger met opschrift, waarschijnlijk iets met levensmiddelen. Het is niet bekend van welk bedrijf deze vrachtwagen is. De bestuurder van de vrachtwagen heeft meerdere auto’s beschadigd in de straat, maar is vervolgens doorgereden. Op de foto’s is te zien welke schade de vrachtwagen heeft aangericht. Heeft iemand deze vrachtwagen gezien? Of weet iemand welke vrachtwagen het hier betrof? Neem dan contact op met onze redactie via redacti[email protected] of onze Whatsapp tiplijn 06-58 82 71 19

Foto’s Ronnie Jansen

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven