Vriendjes training bij Dynamo Neede


NEEDE – Vind je het leuk om een vriend of vriendin kennis te laten maken met volleybal? Nodig hem of haar dan uit om mee te gaan naar je eigen training! Cool Moves Volley is een sport met veel ’coole moves’: opslag, pass, set-up, smash, blok en duik. Je doet elke keer iets anders en samen met je team probeer je te scoren. Jammer dat niet al je vrienden en vriendinnen weten hoe supervet volleybal is. Daarom organiseren we een ’vriendjes/ vriendinnetjes-training’ op woensdag 16 oktober. Breng één of twee vrienden of vriendinnen mee om te komen trainen zodat we kunnen laten zien hoe leuk volleybal is. Laat even aan je train(st)er weten dat je iemand meeneemt. Mocht je nu geen vriend of vriendin hebben op volleybal, dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! De trainingen zijn gratis en worden gehouden in sporthal ’t Spilbroek.

Tijdsindeling Basisschool
– groep 1 2 3 17.00-18.15 uur (CMV niveau 1 2 3)
– groep 4 5 6 17.30-18.45 uur (CMV niveau 4)
– groep 7 8 18.00-19.15 uur (CMV niveau 5 6)

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven